Zoeken
Nieuwe advertenties (7)Armbanden (0)Gezocht (3)Goudbaren (0)Gouden munten (0)Hangers (0)Kettingen (0)Oorbellen (0)Overig (3)Platina (0)Zilverbaren (0)Zilveren munten (1)

ontvreemd uit mijn huis

GoudHandelaren.com
GoudHandelaren.comGoudHandelaren.com

Omschrijving


Al mijn sieraden zijn uit mijn kluis ontvreemd vorige week. Nu kan ik een lang verhaal gaan houden, en wilde ik iedere winkel opbellen en vragen of jullie iets hebben gezien of ingekocht: maar een goudinkoper gaf mij een tip een mail naar jullie allen te sturen. Bij deze de mail en wat foto's. Helaas heb ik niet echt foto's van de spullen zelf. Alleen wanneer ik ze draag en van een aantal niet omdat ze gewoon "veilig" in de kluis lagen..Als u deze sieraden tegenkomt wilt u dan de politie bellen, u mag mij ook bellen en koop ik het terug. Ben er erg aan gehecht want het zijn cadeaus van mijn vader geweest. Ik zou u ontzettend dankbaar zijn. Ik stel het al zeer op prijs dat u mijn mail leest en wellicht naar een collega kunt doorsturen? Ik doe mijn best om zoveel mogelijk inkopers te benaderen. Ik weet dat veel sieraden dertien in een dozijn zijn maar er zitten ook bijzondere sieraden tussen met kenmerken die u wel kunnen opvallen.Er is uiteraard aangifte gedaan bij de politie.

Het gaat om:

- een speciaal juweel: een dikke gouden armband uit Rusland, erop gesoldeerd robijnen gezet en kleine parels in de vorm van halve zonnen. Dit kom je niet dagelijks tegen..

- een medaillon met een Maria beeltenis erop en op de achterkant Olivia 25-7-2016 erin gegraveerd.

- een armbandje met een lieveheersbeestje en een gouden plaatje met de naam Olivia erop.

- een oude Romeinse munt gezet in goud om als een hanger te gebruiken.- een dikke gouden slavenarmband, deze armband onderscheidt zich omdat deze een relief heeft en niet glad is. Zie foto.

- verder een gouden ring met een blauwe saffier (rond), licht versleten. Zie foto.

- een gouden ring met 4 diamanten van Diamond point. Zie foto "ring Marcel".

- een gouden ring met wat ontbrekende stenen en 1 groot briljant in een vierkant gezet. En wat briljantsnippertjes.

- een zakje met een briljantje (los).

- een gouden schakelketting (zie foto).

- een dikke gouden trouwring met een klein briljantje erin en erin een naam Glenny erin gegraveerd, en deze datum 10-1-1980Advertenties van andere verkopers